Vloerreinigingmachines


Advies
Als gespecialiseerd bedrijf in reinigingsmachines beschikt Kompactor vanzelfsprekend over een grote ervaring en kennis op het gebied van machinale vloerreiniging. Deze ervaring en kennis willen wij graag gebruiken om u te voorzien van een passend advies met de mogelijkheden van vloerreiniging en oplossingen van vloerreinigingsproblemen.

In samenwerking met met de klant neemt Kompactor de situatie ter plekke in ogenschouw en overlegt over de specifieke eisen die men aan het vloeronderhoud stelt. Aan de hand van dit bezoek stellen wij een advies samen omtrent de beste methode om de gewenste resultaten te bereiken.
Dit advies omvat niet alleen de juiste keuze van een vloerreinigingsmachine en de uitvoering van deze machine, maar ook de te volgen methodiek en eventueel benodigde andere materialen en hulpmiddelen.

Aangezien de kwaliteiten en resultaten van een vloerreinigingsmachine alleen in de praktijk getoond kunnen worden zal ook de mogelijkheid aan de orde komen om de door Kompactor geadviseerde oplossing ter plaatse te demonstreren.

Klik hier voor meer informatie

Producten